Нашата визия е, че на страната ѝ е необходимо програмно правителство.

...
Нашата визия е, че на страната ѝ е необходимо програмно правителство.
Коментари Харесай

От ДПС предлагат реформаторско програмно правителство

" Нашата визия е, че на страната ѝ е належащо програмно държавно управление. То би трябвало да направи промените, които политическите партии не направиха през последните 10-12 години. "  Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай. В сряда от Движение за права и свободи са поканени на диалози при президента, които се организират преди връчването на втория и третия мандат за сформиране на държавно управление.

" Този парламент не разполага с политици, които да водят нужния спор. Имаме формации, които за първи път са в Народното събрание, само че повече от 5 години са на сцената. Обществото им дава съответната сила и те да поведат с тази сила, тъй като първите 1-2 години след избори се вършат мъчителните промени. Но тази групировка не поема тази отговорност ", сподели Аталай пред Нова телевизия. Според него служебното държавно управление, " в този си тип ", има много пропуски.

По мотив настояването за актуализация на държавния бюджет, депутатът от Движение за права и свободи уточни, че едно служебно държавно управление не може да желае изменение на държавния бюджет: " Нашите специалисти считат, че с сегашния бюджет може да се посрещнат всички потребности. "

Аталай коментира и абсурда с полицейското принуждение под колоните на Министерския съвет: " Не пазиме нито прокуратурата, нито насилниците в Министерство на вътрешните работи, само че не може да сложим всички под общ знаменател. И не може след 30 години народна власт да оставиш в редиците си хора, които могат да замъкнат младежи под колоните и да се гаврят с тях. Същото е като да накараш човек да подпише документ и по този начин да намалиш активността на изборите, да промениш обстановката в Народното събрание. "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР